1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2016299

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-12-20
Clay.2: Säg så här, han härjade matchen lång i Vita Hästen och borde blivit utslängd för det första. Vi leder 4-1 ändå springer han fram och tillbaks och bankar på plexit som skyddar oss mott hemmasittplatserna från och till och muckar loss. Har precis samma attityd som Mikenomad beskriver.

Angående Skallningen så såg jag inte händelsen utan hörde bara hotet. Fick förklarat att han trängde sig och höll på efter matchen och skall ha knuffat till en mindre grabb kanske ca 10 år och farsan bad han lugna ner sig, sen kom hotet om att skalla på farsan då.

Sen var det var tumultartat för vi fick stå som en hope fösta kor pga av att han triggat igång halva arenan under match och fint vänta på att arenan tömdes. Utanför stod minst 4 polisbilar med tända blåljus och vi fick föras ut under eskort. Bra beteende från en som skall leda klacken?

Det finns andra här inne på HS som var på matchen som kan intyga hans beteende men jag nämner inga namn så dom slipper ärekränkningskortet...

Jag får känslan av att du känner killen. Istället för att skydda han så bör du nog snacka med han om hans beteenden.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-12-20
Sputnik: Det är ni som skall snacka med han som är med han !!
Vad jag skriver om är att hänga ut personer i sociala medier med bild och skrift samtidigt ..kan få konsekvenser för den som gör det .
Det fnns lag på det , med juridiska påföljder . Läs och begrunda ....
Det heter Förtal och Ärekränkning ..
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-12-20
Sputnik: Du undrar varför jag inte sa nått? Jag hade grabbarna på 5 och 8 år med mig och jag kände att i det läget han var så va det ingen ide att konfrontera han. Tycker bara det var konstigt att inte nån ordningsvakt tog han åt sidan, gav han en varning att skärper han sig inte åker han ut.

Allt detta har jag redan skrivit i samband med Hästenmatchen. Han verkar inte ha skärpt till sig nått avsevärt sen dess...
Låst ämne