1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581749 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2016326

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-12-20
Propagandus: Det tidigare ni nämner kan jag inte uttala mig om, men på denna video så ser man klart och tydligt att den ni säger är uppviglare och källan till allt ont är utanför tumultet hela tiden. Dyker sedan upp vid entrén, tittar en stund, går sedan in och rycker i väg en kille från tumultet.

Om ni vet att de saker ni påstår är sant, så är jag säker på att klubben också gör det och agerar efter sitt regelverk. Vi vet inte heller vilka åtgärder som har tagits från klubbens sida. Tydligt är att klubben med säkerhetspersonal inte anser personen att vara en fara för den allmänna ordningen. Det blir en jävligt tråkig stämning om vi ska bedriva häxjakt på forumet. Det leder liksom ingenstans.

Kontakta säkerhetspersonal i klubben i stället och ta saker rätt väg.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-12-20
RasmusVS: Jag har aldrig hävdat att han är den som vevar och håller på. Men han är klackledare och som sådan var han drivande med sin attityd, initierande av hatramsor och annan skit.

Jag tar inte det ur luften, jag och en massa andra har såklart sett och upplevt det här. Han har ju en ledande position, är säkert nån flera av ynglen ser upp till. Han anger kort och gott en ton. Det är liksom en klackledares uppgift. Och jag vänder mig kraftigt mot det han (och andra. Men han är synligast) håller på att förankra i vår klack.

Men nä, det är inte ärekränkning. Jag har aldrig påstått att han begått något olagligt, jag uppfattar bara honom som en osympatisk person i de här sammanhangen. Han är kanske världens kille annars och tar ut sina aggressioner här. Om det vet jag inget.

Appropå bilden....halleunadej då vad känsligt det blev. En hockeyläktare är inte Internet där man kan gömma sig som ett anonymt troll bakom sitt hat. 5800 pers på plats och fler framför TV:n har sett honom när jag börjar prata om "klackledaren" och har en uppfattning om vem jag menar
Låst ämne