1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580595 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2016403

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-12-20
nectis: Kan hålla med om att det kanske blev en aning hård ton mot varandra och Killen i fråga. Däremot kan jag väl tycka att jag inte sagt nått specifikt och umålat hsn som han som målar upp en fel bild av hur han bettet sig 2 ggr jag sett han på bortastå som klackledare.

Det jag främst håller med Mikenomad om är att jag ser en supporterkultur som börjar komma fram från de yngre som jag tar avstånd från och som måste sättas stopp på innan det börjar blir en standard.

Det första jag kollade inför matchen mot Västervik var om det var en anordnad resa till Västervik, hade det varit det så hade man funderat en och en annan gång att ta med barnen ärligt talat.

Sen som du säger så har som du säger Hockeysnack funnits ett tag och jag kan inte minnas att vi ens snackat om en klackledare förut? det i sig tycker jag nånstans ändå är talande, även om vi också bör tänka till och inte alltid kanske bör skriva i irritation utan tänka tänka till en extra gång.

Helst av allt skulle jag inte velat snacka om den här skiten
Men när man läser att det knappt kommer någon förändring så måste det skärpas till på ett eller ett annat sätt. För jag förstår som sagt oron och irritationen från flertalet som står i klacken och ser den börjar förfalla med kulturen som är nu.

Nej nu lämnar jag den här diskutionen och loggar ut, önskar er en God Jul kära Timråiter och annat löst folk. 😀
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-12-20
Sputnik: Nä men det är väl dags att alla som står i klacken gör som de äldre generationerna, pustar och stönar när man kommer för nära deras utsatta platser på västra stå, som alltid vet bäst och alla andra yngre förmågor har inget här att göra. Stå med en ljusslinga och krama varandra. Det är fredag och derby, låt folket göra det till en fest........ Snälla nån
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-12-20
Sputnik: håller med dig till punkt och pricka. Att det ens är en diskussion säger en del om situationen.

Jag minns själv första matchen mot Karlskrona och första lot Oskarshamn i kvalen senaste åren. Det är ett gäng yngre killar som mest verkar vara där för att få ut aggression eller något. Gapar otrevliga saker mot publiken och även oss som kanske inte skriker lika högt som dom i ramsorna. Höll även sånär på att bli stucken i ögat av en flaggpinne sol någon viftade på med lite för mycket engagemang.

Gick väl även rykten om att supporterbussarna till Oskarshamn stannar vid systemet (!!!) på väg ner. Varför i helvete då kan man fråga sig?

Nej, supporterklubben behöver se över vilka som uppenbarligen inte kan sköta sig och ta avstånd från dessa. Exempelvis inte låta dom leda klacken.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-12-20
Sputnik: Två stycken är visst intagen till förhör efter bråket under modomatchen. Den ene har visst varit avstängd förut. Så visst rör det på sig.
Låst ämne