1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581233 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2020626

Sv: Apropå nånting...
SMÅLAND: vad skulle motivationen att sparka honom vara? Vi ligger 4a,är med i racet om top två med seriens yngsta trupp, han har hittat kedjor som fungerar och levererar, han matchar laget bra, vi har ett av seriens bästa powerplay.

Bara för att man inte håller med om alla hans beslut så får han uppenbarligen resultat. SHL-avancemang och nu 4a i tabellen. Året ifjol gick som förväntat, enda riktiga tabben var att man spelade svedberg mer än han förtjäna.

Tycker dock att det mesta jag inte gillat med Freddan har han blivit bättre på sen tidigare.

Sen att kolla avundsjukt på vad alla andra gör oavsett om deras situation är helt olik vår egen börjar bli otroligt tröttsamt. Vi har det inte så jävla dåligt just nu, sluta låtsas som att det är synd om oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Svårt beslut men "Småland" har en hel del rätt. Jämför t.ex. hur Timrå klarade sitt år i ES med hur Oskarshamn med betydligt sämre manskap genomför sitt. Det är bara en anledning, men det finns åtskilliga till. Till saken o "Freddans" fördel hör att han lyckats få till den urusla backbesättningen. Titta t.ex på nr. 14 som gjort o gör bra framsteg. Det finns flera också o jag nöjer mig där.
Kommentera