1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2021303

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Simmalugnt: Ja, och allt börjar med att det är nån 50+ kärring på Facebook som klagar, sen hakar en massa småtjejer på som aldrig ens stått i en klack eller varit på max 5 hockeymatcher. Det är dom som är hatare över en hockeykultur, inte dom som skriker "hatramsor". Det finns absolut INGEN i MODO som blir kränkt över att det går igång en HATA MODO ramsa, det är kärringar och PK folk som blir kränkt, av en JÄVLIGT oklar anledning.

Alla lag har sina "hat"ramsor, det har inget med läktarvåld att göra heller, det kryddar bara upp rivaliteten mellan lag, och dom har alltid funnits där, varenda jävla lag i NHL har sina ramsor om diverse spelare och lag, där sjunger 20.000 med. Här går Facebook-Gunilla igång på att det händer 1 minut under en match, dra åt helvete Facebook-Gunilla. Ge fan i hockeyn du aldrig brytt dig om innan sociala medier fanns.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Synct: Tror inte det är '' hataramsorna '' heller som är problemet . Däremot har ju personer - med i RV eller inte , det vet ju inte jag - Hotat egna supportrar , bråkat /slagits med Modo-fansen , betett sig svinigt på bortamatcher samt stenat en buss . Dessa '' fans '' behöver ju naturligtvis inte vara något medlem i RV , men allt som allt blir det rätt många minuspoäng på Timrås rykte som förening . Sen brukar man ju berätta vid själva protesten VAD problemet är .... men låt bli då ?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Synct: "det har alltid varit så, varför ska det ändras?" Jag känner igen typen.. 🙂 alltid ett sämst argument dock. Hatramsor är töntigt.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Synct: Fast jag tror inte riktigt att du hängde med på det jag skrev.

När sundsvallarna höll på så där på 90- och 00-talet ansågs det mest vara patetiskt att skrika hatramsor om lag som inte ens fanns på isen vid tillfället. Timråklacken stod över sådana fjanterier. Vi behövde liksom inte hålla på så, ALLA, även sundsvallarna visste att Timrå var storebror. Det där beteendet var ett utttryck för sundsvallarnas mindervärdeskomplex.

Jag skulle tro att det är där skon klämmer för många, det är inte häftigt eller farligt, det är bara tramsigt och infantilt. Dessutom får det Timråklacken att se ut som om man har mindervärdeskomplex gentemot Modo, varför skullle vi annars ägna dem minsta lilla tanke och/eller kraft i en match då vi inte möter dem?
Låst ämne