1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577913 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2021564

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Synct: Tror inte det är '' hataramsorna '' heller som är problemet . Däremot har ju personer - med i RV eller inte , det vet ju inte jag - Hotat egna supportrar , bråkat /slagits med Modo-fansen , betett sig svinigt på bortamatcher samt stenat en buss . Dessa '' fans '' behöver ju naturligtvis inte vara något medlem i RV , men allt som allt blir det rätt många minuspoäng på Timrås rykte som förening . Sen brukar man ju berätta vid själva protesten VAD problemet är .... men låt bli då ?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Andersson: Nu har inte jag 100% koll på vad det hela handlar om, men att döma av tystnaden kring vad protesten handlar om, så drar jag slutsatsen att den/det/de/dem man protesterar är medveten om anledningen till protesten. Gissar på att det är ett första steg i att få sin vilja i genom. Min andra gissning är att det handlar om något man ogärna vill gå ut med och därför avvaktar resultatet av protesten innan man eventuellt slår på stora trumman med ett uttalande. Skulle anledningen bli offentlig så skulle media vara där och rycka, om det t ex är klubben som är boven i dramat så kommer det såklart att ställa TIK i dåligt dager. Något dessa lojala anhängare förmodligen inte vill i onödan.

Har mycket svårt att se att RV bara skulle gå och tjura utan anledning eller inte berätta VARFÖR om inte det protesten riktar sig mot skulle se och förstå.
Jag tolkar det som att man vill visa ett tydligt missnöje utan att dra någon/något/några i smutsen om det inte är nödvändigt.

Skulle det vara som jag tror så får vi nyfikna själar hålla oss till ro och hoppas att det löser sig innan lördag, glömma det och lita på att de inblandade parterna gjort rätt för sig. Om jag har fel, så slår det rekord i oklarhet och fjanteri.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Andersson: Ja, att protestera mot någonting utan att någon utanför protestanterna vet vad det handlar om är ju ganska kontra-produktivt.
Låst ämne