1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2021380

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Hassan: Anders är kung . !!!
Många ramsor finns det och bra , inget att säga om det .
I Iran nu så betyder HATA ..HATA och der hör inte hemma här eller i våra hall , visst får dom skrika det ,,och ha det kul och , känner er som kung eller vad ni eller dom vill få ut av det .
Hata ligger på ett annat plan än ett skämt .
Har inte sagt att du är med dom eller en av dom
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Clay.2: Att jag är med vilka? Det enda jag gjorde var att lägga upp et roligt klipp som en kommentar till ditt påstående att man springer runt och ropar hejaramsor på stan bara för att man gör det i idrottssammanhang.

Jag svär mer när jag är på hockey än jag gör i vanliga fall. Jag kan ondgöra mig över en spelares misstag och säga till dem jag är med att bänka spelaren eller till och med att denne är dålig, plus en del svordomar.

Det har ju dock inget som helst att göra med vad jag tycker om personen som människa. Jag tycker också att vissa politiker verkar ha idéer som är helt åt helvete. Som politiker. Det betyder inte att jag inte kan tycka annat om den personen i andra sammanhang.

Sedan tycker jag att modo är en äcklig förening med allt för mycket slå-sig-för-bröstet mentalitet. Jag tycker att den föreningen är skit helt enkelt.

Det betyder ju dock inte att jag ogillar alla människor som hejar på dem, spelar för dem eller på något sätt är involverade i den skitföreningen i alla andra sammanhang.

Du måste ju göra skillnad på sak och person i dina påståenden i alla fall. Sedan hatar jag inte ”Iran-style” om nu det är din definition av hat. Jag avskyr dem dock när det kommer till ishockey.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Redigerat, jag orkar inte få ännu ett dumt svar.
Låst ämne