1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

532925 inlägg · 6212 ämnen

Inlägg #2021421

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Clay: Att jag är med vilka? Det enda jag gjorde var att lägga upp et roligt klipp som en kommentar till ditt påstående att man springer runt och ropar hejaramsor på stan bara för att man gör det i idrottssammanhang.

Jag svär mer när jag är på hockey än jag gör i vanliga fall. Jag kan ondgöra mig över en spelares misstag och säga till dem jag är med att bänka spelaren eller till och med att denne är dålig, plus en del svordomar.

Det har ju dock inget som helst att göra med vad jag tycker om personen som människa. Jag tycker också att vissa politiker verkar ha idéer som är helt åt helvete. Som politiker. Det betyder inte att jag inte kan tycka annat om den personen i andra sammanhang.

Sedan tycker jag att modo är en äcklig förening med allt för mycket slå-sig-för-bröstet mentalitet. Jag tycker att den föreningen är skit helt enkelt.

Det betyder ju dock inte att jag ogillar alla människor som hejar på dem, spelar för dem eller på något sätt är involverade i den skitföreningen i alla andra sammanhang.

Du måste ju göra skillnad på sak och person i dina påståenden i alla fall. Sedan hatar jag inte ”Iran-style” om nu det är din definition av hat. Jag avskyr dem dock när det kommer till ishockey.
+3
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Hassan: Du liknar mig till mycket ..
Jag har stått på ståplats så länge jag minns ,,nu på sittplats , Har sjungit alla dessa ramson MEN inte hata-ramsorna för det är inte jag ..
För sånt föder en ett förakt och skit som tillslut uppmanar uppviglar till skit .
Engagera och stötta sitt eget lag är bäst ,, vårat är Timrå ..hatet kan dom andra hålla på med .
+3
Låst ämne