1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581068 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2021443

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Clay.2: Vad liknar jag dig till?

Jag känner inte heller något större behov av hat-ramsor. Det jag inte höll med dig om var att jag inte tror att bara för att man ropar att man hatar Modo på en hockeymatch så springer man runt och skriker dessa ramsor på skola, jobb, i kön till bolaget eller vad det nu må vara.

Sedan finns det alltid de som går över gränsen, det gör det alltid. Precis som att det säkert finns de som sitter tysta och snälla på sittplats som går hem och sopar på frugan sedan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Hassan: Jag ska faan börja med hat-ramsor i vardagen!!!
När jag ringer Trygg-Hansa, Telia, PostNord eller Comhem ska jag inleda samtalet med att skriksjunga "JAG HATAR..." och sedan valfritt företagsnamn från listan ovan.
Sitter jag i bilköer ska jag också sjunga hatramsor och nu tror jag att jag ska pipa iväg och smäda kaffeautomaten lite
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2020-01-07
Hat är tydligen olika för olika människor. För mig är hat bland det vackraste som finns. Hat gör mig taggad, hat gör mig driven. Det betyder inte att jag springer runt och slåss och vevar i periodpauserna för det.

Morsan hejar på Löven, pappa på Brynäs och min farbror på Leksand. Vi älskar att vi hatar varandra för det. Hat inom sport bör inte klassas som något fult. Tycker man det så får man absolut tycka det men ingen har rätt att bestämma hur någon annan känner inför ett ORD. För det är just det det är, ett ord.

Jag älskar hat, för mig är det viktigt. Låt mig och alla andra som tycker det tycka det.

Mitt barn ska få lära sig att hata Sundsvall och Modo. Inge snack.

Det jag stör mig på är att många kan stå och hoppa på en annan spelare personligen med diverse glåpord för att sen leka polis när någon skriker hata Modo.

Som någon annan sa, jag hatar inte spelarna i Modo eller deras fans, nåja inte nämnvärt i alla fall. Men jag hatar föreningen Modo. Och det kommer jag alltid att göra. Och spelar Skarin den melodin i högtalarna som vi sjunger att vi hatar Modo till så kommer jag sjunga med i den oavsett hur gammal jag blir och oavsett hur mycket andra klagar på det.

Ett luddigt inlägg jag vet, men ni kanske förstår eller så gör ni inte det.

Kärlek, hat och respekt.
Låst ämne