1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2034227

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
znarko: så här är det grabben. Det är ett stekhett derby, 6 poäng skiljer mellan lagen. Hur tror du att reaktionerna bland fansen kommer att bli när ni drar in en ceremoni när matchen ska börja? Låt mig bara poängtera att hade detta varit följande:
Djurgården - AIK
Hammarby - AIK
Hammarby -Djurgården
Helsingborg - Malmö FF
Jag kan hålla på i evigheter, det hade blivit exakt samma reaktion om inte värre. Jag försvarar inte detta men det blev såhär. Hade varit samma sak om vi skulle hylla per Hallin (exempel). Och det var nog Modo-styrelsen medveten om. Så ta av dig offerkoftan snälla.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
russkiy medved blyat: tycker ändå att Timrå ska ha en eloge för att man hyllade svammel-gubben genom att låta modo få ett tvåmåls-handikapp. Med lite fler inköpta spetsspelare hade det nog kunnat sluta med att dom snott med sig en pinne.

Men, seriöst. Det ser rätt ok ut nu, så här i slutskedet av säsongen. Bratten har varit snorstabil dom senaste matcherna, och en sån som Hartmann går på vatten. För jävla fin kedja det där, med MVP-Madsen och Christer Jensen.

Och Harde! Sinnessjuk match idag. Kan erkänna att jag aldrig riktigt tagit honom till mitt hjärta (tror det är den där lätt paralyserade blicken han har när han är pressad och söker uppspel, samma som Kinnvall hade när han tog sin halvminutare i burskydd), men i kväll...jeeez. Chef! Fler insatser av den här kalibern och vi snackar bromance på allvar. Riktigt jävla bra!

Mysigt lyxproblem när Nässlan är tebaks. Var ska vi slänga in honom? Med Lindberg kanske? Tycker inte att han ser ut att trivas i nuvarande omgivning.

Har blivit en liten seger-wirre. Även om det gått inflation i derbysegrar de senaste säsongerna är det ändå något visst med att smiska modolidstjärt. Dom blir ju så ledsna, dom små liven. Och försöker intala sig att spelarna inte ville ta i och vinna, att Timrå i vanlig ordning inte alls var bättre utan ijenklien jättemycket sämre, och att det är omöjligt att ta in 4 poäng på återstående 7 matcher trots att vi tagit in 7 på dom senaste 5.

Nä, det blir med stolthet man kramar kudden ikväll. Så jävla gött att gå ut och hetsa inför derbyt och lova seger, sövas i en halvtimme av sobril i människoform, hamna i tidigt 0-2...och sen komma ikapp, förbi...och kontrollerat spela av. 4 skott i sista, från ett jagande hemmalag som ska försvara 2a-platsen...hatten av.

Riktigt jävla bra gjort, pöjkar! Nu kör vi skiten rätt genom kaklet!
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
russkiy medved blyat: Utan att vara dryg så var segern busenkel.
Låst ämne