1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2034196

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Charlie2: Nä det är lungt ni vann rättvist :). Men räkna med en hel del kritik.. ser redan att st.nu och Aftonbladet skrivit om hur respektlösa Tikare var under hyllningsceremonin, fick precis in en hel del ursäkter från styrelsen som skämms å era vägnar. Men vi släpper det nu! Lycka till framöver!

P.s det var en jävligt underhållande match!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
znarko: Säga vad fan man vill om det där (snyggt från vårt håll var det inte) men läxan ni får lära er är att det kanske inte är femstjärnigt planerat att spränga in en 35-minutershyllning plus tröjhissning inför ett vardagsderby sådär. Jävligt olyckligt att det inte kommunicerats bättre till vår supporterklubb att det där skulle ske för då hade ju våra bussar kunnat dyka upp lite senare isåfall. Det är inte direkt sportslighet och god ton som driver väldigt många supportrar i deras supporterskap och det får man fan ta lite höjd för. Jag tycker att det är naivt och fullständigt blicklöst från Modos håll, samtidigt som jag inte heller vill försvara det som hände. Sture Andersson förtjänar uppenbarligen alla hyllningar men det finns mer friktionsfria tillfällen.

Överjävligt fin insats från vårt håll. Momentum-stake och ett jävla självförtroende är vad vi visar prov på just nu, att vi vände kom definitivt inte som en chock. Just nu är det fan svårt att riktigt sia kring hur långt detta kan räcka, för det kan räcka ordentligt jävla långt. Vi är betydligt mer seniora på forwardssidan nu jämfört med två år sedan och verkar i stort sett kunna reparera det mesta med vår sinnessjukt starka spets, Lööke och Dahlén är beyond det mesta när det kommer till att mejsla sig runt en offensiv zon. Jag blir mer överraskad nu om vi inte passerar Modo, än tvärtom. Men det ska ju göras också.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
znarko: så här är det grabben. Det är ett stekhett derby, 6 poäng skiljer mellan lagen. Hur tror du att reaktionerna bland fansen kommer att bli när ni drar in en ceremoni när matchen ska börja? Låt mig bara poängtera att hade detta varit följande:
Djurgården - AIK
Hammarby - AIK
Hammarby -Djurgården
Helsingborg - Malmö FF
Jag kan hålla på i evigheter, det hade blivit exakt samma reaktion om inte värre. Jag försvarar inte detta men det blev såhär. Hade varit samma sak om vi skulle hylla per Hallin (exempel). Och det var nog Modo-styrelsen medveten om. Så ta av dig offerkoftan snälla.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
znarko: Tyvärr asså, dethär får ni ta på er till stor del. Matchen ska dra igång 19.00 och inte en sek senare. Men det faller er alldeles perfekt att såsa bort 30 min för världens torraste ceremoni..

Och inte en enda pinne fick ni ge Sture, grattis till en lyckad kväll😘
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Vi ska skämmas för en Sture? Men tjena kom igen, gubben pratade i vaddå 30 minuter? Cmore lär ju inte varit nöjda direkt. Modoiterna borde skämmas för att vara just modoiter istället. Tycker jag.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
”Kilroy was here” är nu för evigt ersatt med ”Sture was here”.

Skön seger!
Låst ämne