1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2034229

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
znarko: Säga vad fan man vill om det där (snyggt från vårt håll var det inte) men läxan ni får lära er är att det kanske inte är femstjärnigt planerat att spränga in en 35-minutershyllning plus tröjhissning inför ett vardagsderby sådär. Jävligt olyckligt att det inte kommunicerats bättre till vår supporterklubb att det där skulle ske för då hade ju våra bussar kunnat dyka upp lite senare isåfall. Det är inte direkt sportslighet och god ton som driver väldigt många supportrar i deras supporterskap och det får man fan ta lite höjd för. Jag tycker att det är naivt och fullständigt blicklöst från Modos håll, samtidigt som jag inte heller vill försvara det som hände. Sture Andersson förtjänar uppenbarligen alla hyllningar men det finns mer friktionsfria tillfällen.

Överjävligt fin insats från vårt håll. Momentum-stake och ett jävla självförtroende är vad vi visar prov på just nu, att vi vände kom definitivt inte som en chock. Just nu är det fan svårt att riktigt sia kring hur långt detta kan räcka, för det kan räcka ordentligt jävla långt. Vi är betydligt mer seniora på forwardssidan nu jämfört med två år sedan och verkar i stort sett kunna reparera det mesta med vår sinnessjukt starka spets, Lööke och Dahlén är beyond det mesta när det kommer till att mejsla sig runt en offensiv zon. Jag blir mer överraskad nu om vi inte passerar Modo, än tvärtom. Men det ska ju göras också.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Knylan: Det fanns annonserat i hallen enligt min timrå kompis att det skulle vara match start ca 19:25 pga hyllning/tröjhissningen, men håller med att man kunde kanske lagt detta innan matchstart istället . Sedan så reagerade polaren på att dom som levde rövare ska tydligen vara någon/några som är avstängda som endå av nån anledning tydligen är välkommen i supporterklubben det tyckte han var mest anmärkningsvärt.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Knylan: Känslan efter Modos 2-0-mål var densamma som många andra hade, att det var lite ologiskt och att vi ändå var med. Just då gjorde jag likheter mellan matchen och tabellen. Modo drar iväg med ett försprång. Men ska vi spinna vidare på den bubbla vi är i och gå om dem i tabellen så går vi ikapp och förbi i matchen. Det gjorde vi, fullt rättvist. Och de bästa matcherna jag sett Timrå göra i år har varit mot Modo och Karlskoga.
Nu hoppas jag verkligen vi går ikapp och förbi även i tabellen. För om vi spelar till oss en finalplats mot Björklöven så kommer våra vänner i Umeå ställas mot ett annat Timrå är tidigare under säsongen. Jag känner mig hoppfull.
Ska bli riktigt intressant att möta Löven i näst sista omgången (tror jag det är).
Modo är i brygga och jag tror de torskar mot Västerås på fredag också.
Låst ämne