1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

523301 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2034297

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Linkovich: Det här var inte Timrås arrangemang utan MoDos , så dom har all rätt att göra vad dom vill och lägga upp det som dom vill .
RÄTTA VIRKET har ansvar för det som dom gör på hemmaplan och bortaplan när man står i grupp i inhägnadt område och alla i gruppen skanderar under arrangemanget ,,med en RÄTTA VIRKET flagga under sig ..som visar att man är RÄTTA VIRKET .
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Clay: Du är ju för fan otrolig. Gick fram som en tjejsur jävla slåttermaskin när du grinade över att jag med en bild ifrågasatte en för klacken ansvarig persons beteende. Det var så jävla kränkande så man funderade över ifall personen i fråga faktiskt var du. Nu vet jag ju att det inte är så. Men nu sitter du på höga hästar och och viftar med rättrådighetens flagga över lite burop och annat under ett tal som drog närmare 30 min över utsatt matchstarttid. Borde inte du sitta och fila på polisanmälningar mot ST som idag publicerar bilder på buande Timråsupportrar i samband med en fördömande artikel kring pinsamt uppträdande?

Ja jag försökte. Men till sist kunde jag inte hålla mig borta
+33
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Clay: Jag var också på plats, och jag kan säga att det var betydligt fler än bara Rätta Virket som hördes klart och tydligt. Jag vet inte om du vet vilka som är med i Rätta Virket, eller om du bara antar att alla under 30 är med i Rätta Virket. Jag såg flertalet personer som jag vet är med i Rätta Virket som försökte tysta ner folk.

Jag såg och hörde personer en bra bit över 50 som också skrek både det ena och det andra, så försök inte få det att framstå som att personer från Rätta Virket är de enda kålsuparna i detta.
+14
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Clay: Tagga ner...dra inte upp allt i näsan. Imorgon är det glömt. Nu njuter vi av segern!
Älskar att vi har en klack som engagerar och dominerar!!
+3
Låst ämne