1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580639 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2034427

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Clay.2: Nästa gång då klacken skriker otrevigheter. Var då den rättskaffens riddare som du nu utger dej för. Gå upp i klacken och ge dom en avhyvling Vågar du det?
Eller är du bara en feg kärring!?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2020-02-12
Jag måste passa på att ge vakter och polis en eloge för gårdagen. Under det lugnaste derbyt på länge både innan och efter matchen lyckas dom ändå slänga ut folk till höger och vänster. Värsta jag hört är ändå de som hade ”incest”-flaggan som har varit med i mååååånga år. Tror inte personerna som höll upp den ens är grundarna bakom den.

Sen en person som skulle gå på toaletten, som ligger inne i baren och väljer att ha sin öl i jackfickan under vistelsen för att kunna urinera direkt blir tagen åt sidan när han kommer ut från toaletten. Vakter och poliser ber denne person att följa med ut så dom kan prata lite, killen följer lugnt med ut. Väl ute vill dom att han ska gå ner för alla trappor, vänligt går han ner för alla trappor för att när dom kommer ner till grindarna putta ner honom i marken och säga ”du är avvisad”. Killen skrapade upp både händer och ansiktet. Detta, en person som jag aldrig hört eller sett gjort en fluga förnär i sitt liv.

Sedan avvisades fler personer för fylla vilket jag tycker är helt korrekt att bli om man svinar sig.

Angående buropen och livet under Stures tal var det inget jag orkade ens bry mig om. När jag märkte att det skulle dra ut på tiden gick jag till baren, köpte några korvar och en dricka och fipplade med luren. Är väl dock inte okej att förstöra en ceremoni. Även om det var lite dumt upplagt från Modo. Dock kan jag instämma att det verkligen inte bara var yngre som skrek, kom väldigt många salvor från gubbar också.

Nu har alla bett om ursäkt och media har ännu en gång mjölkat det här så mycket dom kan, kommer förmodligen någon artikel till där dom frågar Carolina Gynning vad hon tycker om det hela men inte mycket mer än så.

Tycker det är skamligt att Timrås insats igår ska hamna i skymundan av detta. Snacka om att jaga klick. ST har tappat all form av respekt.
Låst ämne