1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2038669

Sv: Apropå nånting...
Rytter: kval är kval ja och vi vet hur bra modo är i den grenen, bara det jag vill ha sagt. Ni tror redan ni är i shl men lycka till mot löven först. Vi har grym form så förhoppningsvis syns vi i det andra kvalet. Jag var med på Smedberg och Öströms tid, om du vet vilka de är? De är Timrås Sture och Sture kan man säga. Legosoldaterna i modo då, är de kvar nästa år? Vilka har klubbhjärta tro? Kangis? Hedman skulle jag gissa för han måste ju ha mat på bordet. Hål i huve o dissa Hanses enligt mig och redan där ser man hur det är ställt med nerverna i ledningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo: Modo går upp i år!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo:

Kul att snacka klubbhjärta när till och med en av spelarna som är ingift i klubben och har koppling till ledningen redan gjort klart med en SHL klubb, tror han inte på er chans att gå upp till SHL?

Ja du kan inte ha sett mycket av Hanses i år ifall du tycker att det var fel att söka en ny målvakt, och framförallt kan du inte ha sett Bartosak och vilken skillnad det är i pondus mellan de två. Bara kolla på skillnad i GAA och räddnings % så ser du vilken skillnad det är.

Tror jag talar för samtliga modoiter när jag säger att vi är nöjda med hur klubben sköts nu och värvningarna. Men ifall du tycker det är piss måste du ju som rival vara nöjd med hur vi satsar felaktigt och totalt missar våra chanser att gå upp.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo: Vi har ju dock vunnit 2/3 kval på tiotalet.
Kommentera