1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581190 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2038671

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo:

Kul att snacka klubbhjärta när till och med en av spelarna som är ingift i klubben och har koppling till ledningen redan gjort klart med en SHL klubb, tror han inte på er chans att gå upp till SHL?

Ja du kan inte ha sett mycket av Hanses i år ifall du tycker att det var fel att söka en ny målvakt, och framförallt kan du inte ha sett Bartosak och vilken skillnad det är i pondus mellan de två. Bara kolla på skillnad i GAA och räddnings % så ser du vilken skillnad det är.

Tror jag talar för samtliga modoiter när jag säger att vi är nöjda med hur klubben sköts nu och värvningarna. Men ifall du tycker det är piss måste du ju som rival vara nöjd med hur vi satsar felaktigt och totalt missar våra chanser att gå upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Vet inte om du missade Elias Petterssons tårar när vi gick upp och han precis avgjort sin match för ett annat lag i en annan serie....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Vi måste vara realistiska Övik är Ångermanland och är större än Timrå , Timrå inte Medelpad vi är Timrå Timrå kommun och några till som är intresserad.
Det är pengar det handlar om för oss , hockey- kultur har vi men är för liten ändå
Ni har haft pengar och hockey -kultur men men klarade det inte ändå ..
En floskel är att ni är nöjd med att ha legat i HA så länge och hur klubben sköts och hur hamnade ni här i HA är nästan otroligt , orimligt och omöjligt .
Om nu ni inte går upp till SHL vad händer då med er och er klubb ,,har inte då tålamodet tagit slut ?
Kanske Leksand klarar sig (inte alls omöjligt !) Och Oskarshamn gör det också (inte alls omöjligt !) För vi och ni har ju gjort den resan några ggr så det går är ju bevisat .
och vi får ihop ett jäkla lag nästa säsong och tar platsen i SHL ,
Vad händer då ?
Timrå ik i SHL igen (inte otroligt !)
Kommentera