1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2038676

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Vi måste vara realistiska Övik är Ångermanland och är större än Timrå , Timrå inte Medelpad vi är Timrå Timrå kommun och några till som är intresserad.
Det är pengar det handlar om för oss , hockey- kultur har vi men är för liten ändå
Ni har haft pengar och hockey -kultur men men klarade det inte ändå ..
En floskel är att ni är nöjd med att ha legat i HA så länge och hur klubben sköts och hur hamnade ni här i HA är nästan otroligt , orimligt och omöjligt .
Om nu ni inte går upp till SHL vad händer då med er och er klubb ,,har inte då tålamodet tagit slut ?
Kanske Leksand klarar sig (inte alls omöjligt !) Och Oskarshamn gör det också (inte alls omöjligt !) För vi och ni har ju gjort den resan några ggr så det går är ju bevisat .
och vi får ihop ett jäkla lag nästa säsong och tar platsen i SHL ,
Vad händer då ?
Timrå ik i SHL igen (inte otroligt !)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Clay.2:

Vad som händer med oss om vi inte går upp i år?

Inte speciellt mycket tror jag, visst vi kommer tappa många och behöva börja bygga om truppen precis som alla topplag som missar SHL, speciellt lovande unga som Hedberg och Berglund lämnar och hela förstakedjan behöver ersättas.

Men vi har Norlinder kvar på kontrakt samt Wallinder som är en riktigt stor talang som vi kan fortsätta bygga kring. Sedan har vi några viktiga rutinerade spelare kontrakterade som Rosdahl, Sylwander och Jellvert kvar på kontrakt. Några riktigt dyra kontrakt löper ut t.ex Häggström, Björklund, Hanses mfl, så där frigörs det pengar för att hitta bra ersättare, dessa är ju inte perfekta till vårt spelsystem så borde vara möjliga att ersätta med pengarna som frigörs. Viktigaste av allt är att vi har Björn på kontrakt i 3 år till.

Går vi inte upp i år (vilket jag inte tror vi gör), så har vi iaf ekonomin i ordning (går med rejäl vinst varje år och så även i år), så satsningen på att nå SHL lär fortsätta, den nya ledningen har gjort ett grymt jobb att vända skutan och jag har full tro på att som fortsätter att bygga vidare och inte är nöjda. Dessutom var det uttalade målet från klubben att gå upp nästa år när vi firar 100år.

Så jag är faktiskt inte så orolig om vi inte går upp, utan om vi blir utslagna kommer jag börja blicka fram mot nästa säsong istället och försöka intala mig att det är roligare att ligga i toppen på HA än botten på SHL och se fram emot silly season. Dessutom blir det ett intressant år i HA nästa år med slutspel och ett lag som är garanterat att gå upp.

Det är mina tankar kring missat avancemang.

Vad händer med Timrå, vad ser du i spåkulan för er när du är så orolig för vår klubb? Lite intressant att du med säkerhet vet att det går åt helvete för oss om vi missar medan du vet att ni får ihop "ett jäkla lag" nästa år.
Kommentera