1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581638 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2038751

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Det klippet tåls att se igen och igen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Och det här klippet går heller inte av för hackor. Drömmer om en ny final med lika lyckligt slut!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Matchledigt öppnar upp för lite reflektion, den här gången om Timrå IK på en organisatorisk nivå. Vill inte djupa ner mig allt för mycket i vad man kan göra bättre, för det är mycket. Nu tänker jag främst på vad Jörgen Wahlbergs uttåg kan ha fått för konsekvenser.

* Klubben sparkade Jörgen under oklara former, och ingen mer information har kommit ut sen oktober

* Oscar Johansson har varit t.f kanslichef fram till för ganska precis en månad sedan då han blev t.f klubbchef, alltså har inget klubbchefsarbete bedrivits på ungefär fyra månader och jag tolkar O.J's tillförordning som en ren och skär placeholder och förväntar mig inga nya initiativ

* Jörgen Wahlberg tryckte hårt på att Timrå IK behöver få fler medlemmar för att kunna konkurera med de "stora", det pratades om en autogiro-modell som skulle lanseras så fort det tekniska var på plats. Det projektet verkat ha gått i graven och det enda sättet tycks vara att köpa medlemskap för 300kr den vanliga vägen. Det har inte skett någon push från klubbens håll att locka medlemmar heller.

* Ingen ny klubbchef under denna säsong kommer troligtvis att sega ner planeringen och utveckling av klubben inför nästa säsong, vi kommer nog att stå och stampa fram till mitten av nästa säsong.

* Man använder en extern rekryteringspartner och har fått färre än 25 ansökningar på LinkedIn, antalet totala ansökningar genom experis-hemsida är oklart. Rollen målas upp som mycket bred vilket förmodligen behövs inledningsvis, men jag skulle vilja se en tydligare rollfördelning nu när man bland annat anställt en marknadschef.

Jag är orolig över att man har tabbat sig i avskedet av Jörgen Wahlberg och att det därför är locket på, är också orolig för att man träffar fel i rekryteringen av en ny klubbchef, a lá Modo med Charlotte Gustavsson. Bring back Nollan!
Kommentera