1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577967 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2040016

Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2020-02-26
mikenomad: Jag tycker mig se precis det jag anade den här säsongen. Unga, utvecklingsbara spelare som har allt att vinna, inget att förlora, och får chansen dom egentligen bara kunnat drömma i något annat topp-satsande lag, börjar hitta "det". Vi förstod och Freddan sa ofta i början av säsongen att det kommer ta tid att hitta spelet, formen och rollerna. Jag tycker vi verkligen börjar se Freddans och Antes hårda arbete äntligen börjar bära frukt, det är inte bara en spontan formtopp vi hittat, hade det varit något sånt hade vi inte haft 9(?) raka vinster.

Jag tror stenhårt på vårat lag, jag är nog den som tjatat mest om att om man vill gå upp till SHL så satsar man på unga spelare med talang, sätter på sig störtkrukan, och hoppas på det bästa. Oftast går det sådär, men helt plötsligt har halva laget tagit 7-8 steg i sin utveckling och vips har man det bästa laget i hela serien.

Topp-spelare i allsvenskan är precis där dom hör hemma, i allsvenskan. Dom har inte det där extra som krävs för att ta sig upp i finrummet. Och jag hoppas det inte lönar sig att köpa sig upp i SHL, jag tycker vi förtjänar att gå upp mer än både modo och björklöven bara för att vi har haft ett lag och jobbat med det hela säsongen. Då vi tagit in en ny spelare har det varit en ung spelare som behöver istid för att utvecklas, inte någon som förväntas gå in i första-kedjan direkt.

Ungt och friskt är receptet, det tror jag stenhårt på och hoppas vi kan bevisa det ännu en gång!
Låst ämne