1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581633 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2044303

Sv: Apropå nånting...
Röda Tallen: Har ni bara halvfulla läktare, måste ni starta festen tidigare...Näe, men jag är ju så gammal att jag minns när MoDo spelade i SHL eller Elitserien.

Är det inte alltid svårt att få folk till första slutspelsmatcherna? Vet inte hur det funkar hos Er, men förr gällde säsongsbiljetter bara i grundserien, sedan inväntade många på lite viktigare matcher i en slutspelsserie. Men alla matcher är ju nästan lika viktiga. alltid märkligt om en slutspelsplats lockar färre än snittet i serien
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
puffe: ja kan ni skicka ner Sture? Han ska visst vara en riktig party starter 👏👏👏
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
puffe: Jo det brukar kunna vara så, att det är lite svårt att sälja ut i inledningen av slutspelet om det är så att motståndet i sig inte skänker automatisk dragningskraft. Tar man återigen första Leksandsmatchen i finalen för två år sedan så hade vi 4218 på läktaren och vi fick kritik både från media och folk var uppgivna även i de egna leden.

Visst, det är svinbra för klubbkassan att sälja ut arenan men i något stämningshänseende så ser jag hellre att det är 4218 genuina supportrar på läktaren än att det blir det där uppblandade hopkoket av publik som fullsatta arenor ofta medför. Folk som går på match vart femte år hamnar nu helt plötsligt mitt i klacken och har inte det minsta intresse av att bidra till stämningen utan är bara där för att "ta del" av den. Fullsatt är överskattat, säger jag som inte är klubbkassör.
Kommentera