1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2046705

Sv: HA Slutspelsserien 2020
mikenomad: Nja, dom tar väl bara 50 kr per biljett?
Hade vi tagit 1kr så hade vi nog slagit publikrekord...om man ska räkna så.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HA Slutspelsserien 2020
Röda Tallen: Haha om det här räknas som publikrekord officellt hos Blötröven eller Hockeyförbundet är det skämskudde. Försäljningsrekord möjligtvis, internt hos Blötrövens marknadsavdelning.
Låst ämne

Sv: HA Slutspelsserien 2020
Röda Tallen: Konstig känsla när jag inte ens är speciellt besviken efter förlusten eller blir provocerad av att besöka ert forum. Allt känns bara förstört på något vis. Det är en konstig känsla, men om matcherna ska kännas som ikväll, så känns det inte ens roligt längre trots att vi fortfarande har en bra chans att gå upp.

Haha... Jag bor i Stockholm och köpte en svindyr subwoofer enbart för att kunna uppleva trycket på läktaren. Både för att få njuta av hemmastödet, men också för att vara skadeglad åt en upprörd bortaklack. Det är ju lite som med Dahlén, man avskyr att han är så jäkla bra samtidigt som man någonstans inom sig tycker att serien blir så mycket roligare med den typ av profiler och framförallt blir det så mycket roligare om vi väl lyckas vinna över er.

Nu är det som att ingen riktigt bryr sig. Fansen bryr sig inte och spelarna bryr sig inte. Man försöker låtsas som att saker å ting är som vanligt, men det fungerar bara i 10 minuter, sedan inser man att det är en träningsmatch man tittar på där merparten av spelarna förmodligen redan är fokuserade på var de kommer spela nästa säsong.

Jag kommer fortsätta drömma om att Björklöven, MoDo, Timrå och ett ytterligare lag flyttas upp och att SHL utökas och att vi sedan får en division i norr med Luleå, Skellefteå, Björklöven, MoDo, Timrå och Leksand. Tror det skulle skapa ett enormt intresse för serien och generera massor av intäkter.

Men just nu känner jag mig mest besviken över att jag inte känner mig besviken.
Låst ämne

Sv: HA Slutspelsserien 2020
Röda Tallen: Aha, ok. Då blir det "bara" ca 650000
Låst ämne

Sv: HA Slutspelsserien 2020
Röda Tallen: 50 kr för billigaste biljetten tar Löven.
Låst ämne