1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2048016

Sv: HA Slutspelsserien 2020
Simmalugnt: många år sedan den gubben hade något vettigt att skriva. En pajas på en pajastidning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HA Slutspelsserien 2020
Vad spelade vi ens för den här säsongen? Motivationen att gå och titta på hockey är att man alltid kan vinna något, matchen, serien, skytte- och poängligor, kvalserie, derbyn osv. Att bara avsluta en säsong utan att utse någon vinnare eller förlorare är för mig helt absurt, varför gick vi ens på matcher isåfall? Varför betalade vi för cmore? Visst, stödja laget, såklart superviktigt, men priserna att gå på en match var helt ur proportion till vad dom i slutändan var, dvs träningsmatcher.

Jag kanske tänker helt snett, men mina genuina känslor är att jag vill ha något tillbaka för all tid, pengar, nervositet, glädje, ilska och hela resterande register av känslor man känt under säsongens gång. Fansens investering måste betyda nånting, att bara se till lagens intressen är för simpelt tycker jag.

Jag kan bara prata för mig själv, men att sopa säsongen under mattan som om den aldrig hänt gör mig inte direkt taggad inför nästa säsong. Eller säsongen efter de heller. Jag kommer alltid älta den här säsongen och undra vad som kunde ha hänt. Samtidigt som folk kommer ge LIF och IKO skit för att dom egentligen inte förtjänar att spela i SHL(med all rätt ska tilläggas).

Det bästa långsiktigt för svensk hockey är att skicka ner lagen som förlorade sina serier och spela SHL med 12 lag, pengarna som skulle gått till lag 13 och 14 delar hela HA på i fallande ordning från nuvarande säsong där LIF och IKO har samma värde som Löven. Modo ligger ett snäpp ner och Timrå ännu ett snäpp ner osv. Detta för att Löven vann serien och inga andra lag hann vinna nånting och tycker inte SHLs sämsta lag ska få mer än HAs bästa. Nästa säsong går 2 lag upp direkt och yttligare ett lag får kvala upp efter ett litet slutspel.

Hur som kan dom inte låta det sluta bara såhär. Snälla SIF/SHL/HA, GÖR NÅNTING!
Låst ämne