1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2048178

Sv: HA Slutspelsserien 2020
mikenomad: grejen är att vi räknade inte med att gå upp i år, allt annat har varit bonus samtidigt som vi hållit i plånboken för att förmodligen satsa till kommande säsong som ser ut att bli vårt år. Nu har två stora konkurrenter satsat över sina tillgångar denna säsong som det verkar och får fortsätta harva i HA. Det är ju lite det som är det roliga i kråksången. Tror även nubben är lite förtjust i läget trots allt och ser med tillförsikt på kommande säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HA Slutspelsserien 2020
Timrågogogo:

Fast det där med att satsa över sina tillgångar är ju en sanning med modifikation. Modo utökade spelarbudget när man låg bra till eftersom man antingen fick minst 2 matcher i finalen eller 3 i slutspelsserien. Då valde man att värva och inte lägga allt på årets vinst då vi redan har eget kapital som matchar shl nivån, vi slog dessutom publikbudget i år. Så satsningen var inte en aik som byggde på att man gick upp.

Att sedan något osannolikt som att en pandemi bryter ut och avbryter ligan tycker jag inte man kan anklaga vd för. Säg mig vilket företag som ser detta som en risk värd att ta höjd för och kalkylera för.

Sedan är inte sista ordet sagt kring ekonomisk kompensation än

Att fansen snart fyllt 2m av de tappade intäkterna är magiskt.

Så fortsätt gotta dig du åt att spelet är avbrutit, men kan vara lite tidigt att gotta dig åt lövens och modos olycka.

Skönt att du vet att er klubb är ekonomiskt opåverkad och trots tapp från slutspelsserien och borttagen fallskärm på 6m, kommer ni kunna göra en ännu större satsning nästa år. Bara gratulera er, ni måste ha sparkat snubben som bara lyckades fixa en vinst på 600 ksek med billigaste truppen i shl.
Låst ämne