1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2051486

Sv: Silly Season 2020-2021
Jaca: Har dom räknat på permittering och att staten skjuter till stålar? Eller så har dom som tidigare lyckats mobilisera AIK-are som sitter på feta plånböcker.

Vad gäller att få tag på privata finansiärer som skjuter till stålar(snackar miljonklass) verkar Timrå/Sundsvall ha det sämre ställt än många andra orter o områden. Varken Timrå eller GIF har väl haft någon/några stora privata välgörare?

Däremot finns det ju en god vilja bland 'vanliga' fans som ställer upp med allmosor och uppoffringar, vilket utgör basen för att föreningar ska fortleva.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
sargad:
Tror som Du att AIK räknar med pengar av permittering och att stat men även förbundet skjuter in pengar, men att det knappast finns dom som är mobiliserade AIK anhängare som har gått in.. Med tanke på att även AIK sparkboll har det halvkämpigt och att just sparkboll är no1 i den där föreningen!

Vill sedan bemöta en annan skribent här, att jämföra Lövens satsning med OIKs helt otroliga köpkåthet som till och med gör klubben från scchhtan som inte finns avundsjuka är lite snett!
Finns liksom en annan hockeykultur och stöd i Umeå, bara ta publiksnittet från det gångna året.. Luktar lite Pantern över deras satsning och kommer väll att sluta med att dom galopperar som Pantern gjorde med borttappade kvitton och obetalda korvburkar som går till fogden!!

Lite märkligt är det att när förbundet har infört ett värvningsstopp så skiter samtliga SHL lag i detta och bara kör på!!
Personligen kommer jag att skratta om någon av dessa lag ens kommer att andas om att de har det dåligt ställt!! En stor jävla skandal är det och det borde ALLA SHLs supportrar inse hur korrupta detta SHL är!

Vill bara säga att när våra lag Löven/TIK möts gillar jag er inte, men off ice och så som vi Norrlands har blivit behandlade denna säsong så står jag i alla fall eniga med både er i TIK och MoDo
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
sargad: NHK har pumpat in en hel del stålar i Timrå. Men ensam är inte stark i det här läget.

Eller du kanske tänkte på privatpersoner?
Låst ämne