1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2051830

Sv: Silly Season 2020-2021
Charlie2: förhoppning om att det inte blir en MoDo och att några juniorer ska få vara med och träna. I nuläget jobbas det tydligen inte på nyförvärv. Om detta inte är teater utåt, så försvinner garanterat top 2 kedjorna. Det var den satsningen det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Nisse på Mon or: Vi har ju inte ens satsat än! Yngst trupp i HA förra säsongen, utvecklingsbara spelare. Kolla på övik och röven, de satsade. Rövens trupp hade väl en medelålder på 35 eller nåt.

Att det tar tid är väl inget märkligt ett sånt här år. Är ju svårt att veta hur mycket dollars man kommer kunna vifta med. Jag har fullt förtroende för de som styr skutan. Speciellt efter den säsong som var. Det gapades ju friskt efter Nubbens huvud på ett fat här inne under stora delar av säsongen, åtminstone fram till månadsskiftet jan/feb.

"Vaddå topp 5? Före Dahlén ja! Men nu då, varför ska det fortfarande vara topp 5?"
"Vi sitter och tittar på när modo och löven rycker i tabellen utan att göra något!!"
"Värva en transatlant som kan smälla på! Det måste få kosta!"
"Bäst mot slutet av säsongen?? När fan börjar slutet av säsongen? Då är det ju för sent!"
"Vi har INGEN SPELIDÈ!!!!"

Jag vet inte jag, men jag tycker att så här i efterhand var mycket av den kritiken ganska obefogad. Det fanns inte ett uttryckt mål om att i år var året vi skulle upp. Vi släppte in näst minst mål i serien. Vi utmanade fram till sista omgången om en topp 2 plats mot ett lag som köpte in tjeckiens vm målvakt när vi satt lugnt i båten med en 22-åring (nu 23) som gjorde sin första säsong som förstekeeper på seniornivå. Vi hade spelare som vann målligan, var i topp i poängligan, blev utsedd till MVP och årets forward. Vi hade fasen haft en bra chans att utmana om en plats i SHL ifall inte kineser skulle mumsat myrkottar till fredagsmyset.

Så nä, jag sitter lugnt i båten än så länge.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
Nisse på Mon or: Det pågår arbete bakom kulisserna givetvis. Budgeten ska sättas och efter det kan man börja skriva. Timrå IK kommer att bli minst lika bra nästa år.
Låst ämne