1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520054 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2051838

Sv: Silly Season 2020-2021
Nisse på Mon or: Vi har ju inte ens satsat än! Yngst trupp i HA förra säsongen, utvecklingsbara spelare. Kolla på övik och röven, de satsade. Rövens trupp hade väl en medelålder på 35 eller nåt.

Att det tar tid är väl inget märkligt ett sånt här år. Är ju svårt att veta hur mycket dollars man kommer kunna vifta med. Jag har fullt förtroende för de som styr skutan. Speciellt efter den säsong som var. Det gapades ju friskt efter Nubbens huvud på ett fat här inne under stora delar av säsongen, åtminstone fram till månadsskiftet jan/feb.

"Vaddå topp 5? Före Dahlén ja! Men nu då, varför ska det fortfarande vara topp 5?"
"Vi sitter och tittar på när modo och löven rycker i tabellen utan att göra något!!"
"Värva en transatlant som kan smälla på! Det måste få kosta!"
"Bäst mot slutet av säsongen?? När fan börjar slutet av säsongen? Då är det ju för sent!"
"Vi har INGEN SPELIDÈ!!!!"

Jag vet inte jag, men jag tycker att så här i efterhand var mycket av den kritiken ganska obefogad. Det fanns inte ett uttryckt mål om att i år var året vi skulle upp. Vi släppte in näst minst mål i serien. Vi utmanade fram till sista omgången om en topp 2 plats mot ett lag som köpte in tjeckiens vm målvakt när vi satt lugnt i båten med en 22-åring (nu 23) som gjorde sin första säsong som förstekeeper på seniornivå. Vi hade spelare som vann målligan, var i topp i poängligan, blev utsedd till MVP och årets forward. Vi hade fasen haft en bra chans att utmana om en plats i SHL ifall inte kineser skulle mumsat myrkottar till fredagsmyset.

Så nä, jag sitter lugnt i båten än så länge.
+26
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Detta skriver VK

Sebastian Ohlsson fick denna säsong en offensiv roll för första gången som senior. Då kom också en poängmässig islossning i allsvenska Timrå. Nu är siktet inställt på att återigen spela i SHL.

– Men just nu känns det som att det kan bli vad som helst egentligen, säger Åselesonen

Och en återkomst till Skellefteå AIK ser han som väldigt intressant.

– Det är klart att jag vill tillbaka till Skellefteå. Jag trivdes jättebra där och har bott där flera år. Sedan är alltid Norrlandslag intressanta då man bott här hela livet. Men det är svårt att säga något eftersom marknaden är så låst nu, säger Sebastian Ohlsson och avslutar:
Annons

– Jag vill ju fortsätta utvecklas men det är svårt att veta vad som är bäst för en just nu. Så jag bollar lite idéer med agenten så får vi se framöver.

Och en återkomst till Skellefteå AIK ser han som väldigt intressant.

– Det är klart att jag vill tillbaka till Skellefteå. Jag trivdes jättebra där och har bott där flera år. Sedan är alltid Norrlandslag intressanta då man bott här hela livet. Men det är svårt att säga något eftersom marknaden är så låst nu, säger Sebastian Ohlsson och avslutar:– Jag vill ju fortsätta utvecklas men det är svårt att veta vad som är bäst för en just nu. Så jag bollar lite idéer med agenten så får vi se framöver.
Kommentera