1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581797 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2051923

Sv: Apropå nånting...
Tycker att vi måste lyfta det faktum att HockeyAllsvenskan har tagit steg mot att bli en stängd liga från och med nästa säsong.

Nu kan bara ett lag gå upp från division 1. Det är förkastligt. I synnerhet eftersom steget mellan dessa serier är skillnaden på proffs och halvproffs.

Kvalserien för att nå allsvenskan var magisk. Oerhört kul att se Sundsvalls brunkare möta Tingsryd i ångestmatcher. Även roligt med de besvikna Södertäljefansen.

Det som kommer är inte samma grej. De allsvenska lagen kommer inte få riktigt samma ångestnivå som när de är i en serie mot riktiga ängagäng. I matcher de "bara ska vinna".

Bring back kvalserien till HockeyAllsvenskan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Spock: Ja, tråkigt att de nu ska köra ett lag upp eller ner. De kunde ju fortsatt med två lag som i år även nästa säsong. Och istället ändra säsongen efter. När man ändå tog bort slutspelet och kvalspelet i år så kan man väl likaväl behålla nuvarande kvalsystem även nästa år. Fair and Square … Nåväl, Oskars kommer spela allsvenskan efter nästa säsong och jag hoppas TIK gör en riktigt bra säsong och tar sig upp.
Kommentera