1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2054917

Sv: Silly Season 2020-2021
jå1: Mästerligt trollande av trollerikungen Björn Hellkvist, ändå. Hela den där härvan börjar allt mer framstå som en riktigt stygg bodelning där frugan (Hellkvist) sticker med i stort sett ALLT och kvar står en helt hålögd Fredrik Glader med en defekt snöslunga och krossade drömmar. Och Sebbe Ohlsson då.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: Först var jag såklart arg, nu tycker jag mer att det är sorgligt. Jag är den första är erkänna att MoDo under många år har varit en misskött klubb, men precis allting tyder på att detta äntligen har ändrats.

Oavsett hur osams de nu har blivit så är Björns beteende irrationellt. Detta kommer ju bli lite av ett prejudikat. Om MoDo släpper honom efter att han har:

- Nyss skrivit ett treårskontrakt
- Smutskastat klubben
- Försökt få konkurrenterna att värva spelare som MoDo förhandlar med medan han fortfarande är under kontrakt

...så skickar det signaler att kontrakt är meningslösa och kan missbrukas helt utan konsekvenser. Detta kommer i sin tur leda till att klubbarna kommer dra sig från att skriva långa kontrakt med tränare (eftersom det ändå bara är tränaren som tjänar på det) och det kommer bli en jäkla soppa.

Även om det är roligt för er att gotta er år detta just nu så kan detta indirekt komma att påverka betydligt mer än MoDo. Vidare så pratar vi om en person med en allvarlig neurologisk sjukdom som tycks ha drabbats av någon sorts mani. Detta är ingen vanlig osämja, detta är inte normalt, detta är bara tragiskt för ishockeyn.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: Men det kan man väl räkna ut med knäna att det går åt helvete när man har en hockeytränare från Skåne. Ryktet går att de nu försöker komma så nära honom det går och uppvaktat Björn Hellberg istället. Han ska dock ha ställt som krav att Oldsberg får bli andretränare med ansvar för drickat.
Låst ämne