1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581246 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2060292

Sv: Silly Season 2020-2021
Hassan: Ja han kan göra allt, pojken. Det var ju lite som en sån spelare jag tänker att han värvades också, sen visade sig Wahlgren vara usel och Nässén pajade ryggen. Då fick Lundin göra allt istället och som plusmeny till det spela mellan Dahlén och Lööke. Med på köpet fick han en stämpel som offensiv center för sannolikt första gången i karriären.

Riktigt ful tackling. Ett tag trodde jag att Lundin var helt omöjlig att skada med tanke på att han snittade typ 22 minuter och spelade varenda match, men där och då tog det till slut stopp. Kanske var det lite tur att säsongen också gjorde det, han hade varit ett blytungt avbräck.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: Å andra sidan så ju mer man tänker på det, desto mer känns väl ändå Liljewall rätt för våran typ av hockey på nått sätt. Freddan vill ha mer ansvarstagande centrar över hela banan, nu visade det sig att Lundin hade mer i sig än så och faktiskt en väldigt stor offensiv uppsida. Säsongen vi gick upp hade vi Erik Karlsson som var stabil åt båda håll, men inte i närheten av samma produktion.

Kollar man dessutom på Björklöven så är deras förstecenter Fredrik Andersson långt ifrån nån poängspelare i grunden, utan har med förtroende(ända sedan tiden i Västervik) fått spela ut sitt register utan att bli stoppad i nått slags fack som brunkare.

Om vi då ser till Liljewall så kommer han hos oss förmodligen få chansen att visa hela sitt register och få spela under en bevisat framgångsrik tränarkonstellation.
Låst ämne