1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2061741

Sv: Silly Season 2020-2021
Nu jävlar göbbar & gömmor börjar det kännas hyffsat spännande!

I och med första omgångens förlängningar så får man nästa förutsätta att Dahlén d.y även är klar, något annat hade varit obegripligt.
Att Didriks efterträdare som HS konstanta hackkyckling; Mr Ohårde förlängde är dock helt sensationellt. Han var i mitt tycke seriens kanske bästa försvarare de sista två - tre månaderna och vår poängstarkaste back med sina höstlöv från Dantes nionde inferno.

Dock blir man lite nyfiken på Löökes ("aka: Löcke") beslut att skriva två år, verkar inte enkom vara vice sportchefens beslut om en värdigare säsong som ligger till grund för denne sanslöst underskattade ytterforwards framtidsplaner, muy bien!.

Vidare under omgång två dyker Herr Reinhart upp som en gubben i lådan och låter redan på förhand som Timråfostrad, så länge han inte skämmer ut sig totalt på isen så har vi en framtida publikfavorit i ren och skär personlighet, nästan lite J.Hedström över honom, dock med ett uppenbart bättre läshuvud.

Har personligen ingen som helst koll på honom men historiskt brukar college - värvningar kunna sluta lite hurfan som helst, kvalitén på ligan och spelarna är otroligt ojämn.

Skall dock tillägga att jag inte är överförtjust i Nubbens "jag har inte sett honom spela sedan JAG var i Frölunda", dvs för drygt 35 år sedan och Hugo var tre äpplen hög och knappt visste om han var rightare eller leftare.
Vid dessa händelser brukar dock Nubbsen vara snabb och skydda sig med nån form av scoutingrapport eller dyl. vilket denna gången ej var fallet.
Om inte vindarna varit så positiva hade jag nog sågat denna värvning hårdare.

Johansson är en Hockeyallsvensk drömvärvning, kan inte se hur vi realistiskt kunnat hitta något bättre faktiskt.

Till sist finner vi Leon "lill-Sanny" Lerebäck som lirar ett år till.
Jag är inte lika överförtjust i denna förlängning som gemene Timrå-tyckare vilket rent objektivt är en fingervisning om att jag har fel men kan tycka att man är lite väl förlåtande från supporterhåll när det kommer till denna högerfattade försvarares brister, något som blev skrämmande uppenbart i ifrågasättningen av hans stundtals bänkande förra säsongen, vilket nyktert sett var en 100% befogad åtgärd.

Nu tror jag Leon går en ljus framtid som hockeyspelare till mötes men tror samtidigt han behöver ett par år för att hitta jämnhet och bättre beslutstagande på isen för att hitta rätt.
Hade önskat att man skrev ett längre kontrakt med honom.

Slutligen håller jag tummar och tår för att Albin Carlson återigen gått övriga hockeyvärlden helt om blindo och kör vidare med oss.

Tack & glad påsk
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
TIK-Lund: Hoppas nu att man säger tack och hej till Söderberg & Lander
Låst ämne