1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577860 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2063167

Sv: Silly Season 2020-2021
Om vi leker med tanken att de som figurerat i media (liljewall, blomqwist, lodin och JD) är klara, samt att det blir en resign på typ Kaijser/Lindholm så föreslår jag följande line-up på forwardssidan.

Dahlén - Lundin - Lööken
Lodin - Blomqvist- Liljewall
Walli Walli - Madsen - Hartmann
Boyce - Rehinhardt - Kaijser
Extra lindholm

1:a - Självskriven.

2:a - Två rutinerade rävar som håller hög allsvensk nivå tillsammans med en skillad ungtupp. Lodin har mycket talang i sig, men har haft svårt att ta klivet in i en shl-trupp. Tror att han kan få en ordentlig utväxling tillsammans med gamlingarna. Finns dock viss risk för kaka-på-kaka här med Liljewall/Blomman, men om inte annat så blir det en jobbig och svår line att möta.

3:e - Madsen och Hartmann var så äckligt heta tillsammans i slutet av förra sässen så jag skulle verkligen vilja se dem fortsätta tillsammans. Komplementet här blir WalliW som blev bättre ju längre säsongen led. Känns som en oerhört jobbig lina att möta, precis som föregående.

4:e - Lite beroende på sanningshalten i scotingrapporten så kan detta lika gärna vara en förstaline så guden rheinhardt kan bära den på sina hercules/kalleskaviar axlar.
Nä men detta känns som ännu en jobbig line att möta, dock med en mindre offensiv framsida än de övriga.
Känns som epitetet av en cheklingline. Kan inte vara kul med Kaijser/Rheinhardt i bakhasorna...

Sammantaget: 3 producerarnde linor varav en är ligans bästa, och två av dem även kan hålla tätt bakåt. Komplement i form av en fjärde som gnuggar på och är allmänt röviga.


Tack och bock
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Håkkybåkky:
Byt plats på V.Lodin och E.Walli-Walterholm så är jag med dig. Tror V.Lodin är en fullgod ersättare för S.Ohlsson, kanske inte poängmässigt men iallafall vad dom uträttar på isen. Båda grym på skridskorna.

J.Dahlén - A.Lundin - J.Lööke
C.Liljewall - J.Blomqvist - E.Walli Walterholm
V.Lodin - M.Madsen - S.Hartmann
S.Kaijser - H.Reinhardt - J.Boyce
J.Lindholm
Låst ämne