1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520542 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2063497

Sv: Silly Season 2020-2021
nectis: Jag tycker att de nya arenorna är mer som köpcentrum invändigt i hur gångar och andra utrymmen är ritade, fasaderna ser förskräckliga ut, som byggarbetsplatser med väldigt industriella drag och konstiga material. Utan att nödvändigtvis förbättra det mest väsentliga i en sportarena, läktarna och sikten. Typ VIDA arena i Växjö (byggd 2011) ser ut som köpcentret Avion på utsidan men själva ishallen hade lika gärna kunnat vara från 80-talet med likadana stolar som vi har. Och den i Karlskrona är bara en enda stor betongklump och ser ut som Cupolen i Birsta.

Tacka vet jag träläktarna.
+10
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
RasmusVS: Tilläggas bör är att bästa bortaarenan i HA är fan Moras, vad den nu heter, FM Matsson? Jalas? Inget vet, hur som helst: Rymlig bortastå, dubbla kiosker, träläktare och en jävla PUB mitt på bortstå! Du kan alltså beställa starkbärs utan att behöva lämna bortastå och får dricka den pp bortastå!! Det borde fan vara licenskrav på alla arenor, om vi ska ha några överhuvudtaget.

En bonus är att man behöver gå över en litenliten träbro från bussen för att komma till arenan.
+12
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
RasmusVS: Samma här. Det går att ha massvis av tankar om NHK Arena som sådan men ett lyckat hafsverk blev det ändå, själva arenarummet är riktigt svårslaget. Hade vi haft lite mer stålar och tid så hade säkert vår arena stöpts i samma form som de flesta andra nybyggda arenor, nu blev det någon egen budgetvariant istället. Otroligt i sig att vi pressade Frölunda till sex matcher våren 2003 i gamla Kulturmagasinet och redan i slutet av september togs nuvarande arena i bruk.
+8
Kommentera