1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2066828

Sv: Apropå nånting...
KiefD: Man hade budgeterat med kval alltså. Det känns ändå lite risky tycker jag. Sånt bör ses som en ren bonus kan jag tycka. Publiksiffra sådana matcher måste ju vara omöjligt att sätta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: förbannat surt att vi inte fick fallskärmen på 5 miljoner, ännu ett sätt av SHL att köra över HA. Leksand och Oskar som låg sist kunde fått dela på den summan till Timrå. Det hade vart rättvist. Åt helvete med SHL!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Med på förhand uttalad målsättning att vara minst top 5 så känns det som en rimlig budgettering ändå. Med endast 4 lag i serien som inte spelar vidare efter grundserien är det konstigt att inte anta fortsättningsspel.

Sen återstår väl också att se vad som är inräknat och inte i denna årsredovisning. Till exempel så hade vi sämre med NHL-kontraktspengar in efter SHL-säsongen än vi hade året vi gick upp vilket också bidrar negativt. Alla sådana intäkter har alltid räknats till nästa säsong vilket innebär att de 3+ miljonerna vi får i NHL-ersättning inte finns med i denna balansräkning (förutsatt så klart att man inte valt att börja räkna det i förskott från och med detta verksamhetsår)

För att ta några exempel som ligger nära i minnet skrev Olofsson, Hållander och Pettersson NHL kontrakt som vi fick stabil ersättning för i förra årets redovisning. Efter SHL-säsongen kan jag inte minnas någon alls som vi fick en stor del av kakan för.
Kommentera