1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580470 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2069561

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Du har sagt flera gånger nu att du inte vill fortsätta diskutera eftersom jag inte har något argument som du kan svara på. Ändå kommer du tillbaka, gång efter annan och svarar samma sak som du svarat tidigare. Så något argument att bemöta verkar jag ändå ha haft.

Du får gärna tycka att jag är lättkränkt, scrolla igenom min historik om du vill, där kan du se mer exakt hur lättkränkt jag är.

Nej, jag har ingen vetskap alls om hur uträkningen gått till och tills jag har det så är det väl då jag kan ha en annan åsikt eller? Skulle någon ha presenterat för mig de olika posterna skulle jag kanske ändra mig men du har ju knappast kommit med något annat än ”rimligt” och ”troligt” om hur det har räknats. Du har ju inte visar något alls om hur det faktiskt har gått till. Det har ingen annan heller vad jag har sett. Du får därför gärna länka mig dit där jag kan läsa om detta.

Att alla inte håller med mig stör mig inte nämnvärt. Det händer rätt ofta, jag är en egen tänkande individ med egna åsikter. Det här är ju inget politiskt parti där man måste hålla med. Jag har t.ex. aldrig skrikit mig hes över att Nubben och Freddan bör försvinna trots att många andra härinne gjort det.

Det jag vänder mig mest emot är att du tycker dig ha rätt att bestämma Timrås publiksiffra i matcher som inte ens spelats. Ren spekulation. Klockan 17:00 dagen för matchen mot Karlskoga fick jag en samtal från en kompis från hudik, han visste inte om de skulle åka upp eftersom det inte var bestämt om publik fick närvara under matchen. Den matchen använder du som ditt tyngsta argument. Det tycker jag inte håller.

Modo hade en garanterad hemmamatch mer än Timrå kvar. Jag vill mena att detta inte är värt 306% mer. Det skulle betyda att Modos intäkter för hemmamatcher under en vanlig säsong är 306% högre än Timrås, per match. Kan du visa mig siffror på det så kanske jag ändrar uppfattning.

Modo bör också ha 2122% mer intäkter än Västervik när det kommer till hemmamatcher. Det betyder alltså att på en modomatch drar ni in samma deg som Västervik gör på 21 matcher, alla nästan hela säsongen. Visa mig siffror på det och jag kanske ändrar mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan:

När du ändå är igång, så kan du väl analysera skillnaderna tik och bik och se om det också är orättvist eller ifall det är en ok fördelning.

Om nu kompensation för 8-9 tusen åskådare är så felaktigt så skulle jag gärna vilja veta vad en bättre siffra är.

om du är intresserad av hur man kommit fram till summorna och fördelningen kan du gå in och läsa på. Klubbarna i ha verkar också gett ok till detta så helt orimligt kan det inte vara även om du tycker det är orättvist att vi fick mer.
Kommentera