1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

522230 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2070102

Sv: Apropå nånting...
Rallarn: Undrar bara vad fan ni höll på med där i SHL när ni snubblat upp. Nubben ska ju vara så där snål och smart. Funkar inte alltid. Gillar dock honom och det jobb han lägger ner för er.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Tror inte man går upp till SHL nu som man gick upp till elitserien för 10-15 år sedan. Då fanns det kanske 4-5 andra klubbar som man hade en chans att sluta före i tabellen. Numera finns det ett lag man kan sluta före. Att ha chans på slutspel i SHL för en nykomling, det är nog minst en femårsplan från och med första året i ligan.

Nubben var väl tydlig hela tiden med att vi skulle få kvala och tog en medveten (men riskabel) chansning som inte betalade sig. Jättetråkig hockey att titta på den säsongen men säkert nödvändig för att ha en chans i långa loppet.
+4
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: alldeles rätt, vi snubblade upp. Vi hade varken ekonomi eller organisation för SHL. Nubben fick chansa, tog in en "toppmålvakt" och satsade på andra året. Det höll inte, men jag tror att klubben lärde sig mycket, och vi kommer tillbaka mycket starkare!
+8
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Ja det är vi många fler som undrar. Men men det det är ett avslutat kapitel nu. Bara att se framåt. Tror nog Nubben lärt sig läxan om hur det funkar i SHL vi skulle sprattla oss upp igen.
+2
Kommentera