1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582178 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #207609

Sv: Festen har börjat!
Vart ska alla misantroper ta vägen?
Alla de som ståndaktigt bevarar den svenska nationalidentiteten, alla som inte vill vara spontana, banala,glada och förväntansfulla.
Alla de som år efter år blir missförstådda, som väntar tålmodigt på stipendier från kulturdepartementet, de som vill vara bleka i sommaren, de som plockat upp korset på golgata, de som alltid kan och vill hitta något som är fel. De som tycker Bergman är banal, de som tycker Bruno K Öijer är för stillsam, de som anser Noren vara för lättsam, de som tycker att Timrå borde ha vunnit med ett par mål till, de som tycker att en andraplats är skräp, de som mår bra av att må dåligt. De som vill må dåligt på jobbet. Vilka ska de gnälla på nu?
Tänk om vi värderat fel, tänk om ett grundläggande fel uppstått?
Om det intellektuella, coola i själva verket är det okomplicerade.
Om vår kulturella elit bestod av duracellklappande jovialiska clowner som dansade så fort det blev lite rytm och alltid var positiva. Hur skulle det se ut då?
Nej, inbilla mig inte att det finns något som inte går att förbättra.
En andraplats tyder på att det finns mycket kvar att jobba på..
..obs ironi..

www.ocdboy.net/text/cioran.html

Om vi samlar alla bekännare av misantropi på ett ställe i Ladan så kan vi snart som första elitserieklubb skapa ett svart hål-tifo på läktaren där en mängd negativ energi kommer att skapa en kontrast till det färgsprakande och rörliga högljudda kaos som annars omger rinken.
Kommentera