1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2077955

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag har svarat vad jag tycker om droger .
Backa bakåt på sidan och läs .där har du mina åsikter .
Jag gillar inte knark , knarkar inte , känner inte någon som knarkat ,har ingen förståelse för dom som knarkar ..straffet för dom finns redan av dom som ställde det .. Vad blev det ? och gjorde lagen för party-knarkande individer..
Du vet vad knarket har för inverkan på individen , säljaren , tillverkaren .samhället ..om du vet det så behöver vi inte älta detta igen ..Mike

Knark och kriminalitet är ett aber i min värld .
Hoppas att du /ni har blivit nöjd nu ..Mike och alla andra
Love and Peace .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Clay.2: alla människor har sina svagheter Clay, en del super, en del knarkar..lyxknarkar..röker..jag själv snusar..en av mina svagheter.! En del kan inte sätta ihop meningar i rätt ordning.! En del är helt enkelt bara ointelligenta!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Clay.2: Helt fantastiskt hur en person kan reta upp folk och sen framstå sig själv som ett offer.
Ärligen har jag svårt vad du får ut av att vara här, antingen är du mental masochist eller så är målet att reta upp alla andra.
Oavsett vilket så har jag svårt att känna att du tillför forumet någonting konstruktivt. Så jag får helt enkelt skapa ett mentalt filter på dina inlägg och svar till dem.
#fokusera #filtrera
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Clay.2: Nu blir till och med jag rätt less på dig. Du säger du har "ingen förståelse för dom som knarkar", men samtidigt snackar du om straff, "stå sitt kast", "han vet vad han gjorde" etc. Det framstår för mig bara som otroligt okunnigt att ha så starka åsikter om något du själv erkänner att du har noll erfarenhet av och noll intresse av att förstå.
Har du något argument för vilket sorts ytterligare straff han borde få och hur det kommer hjälpa honom och "säljaren, tillverkaren, samhället"? Eller är du bara här inne och ska klaga för att klaga som du oftast gör? Om du planerar att skriva ett till svar där du bara upprepar "jag gillar inte knark" så behöver du inte svara.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Clay.2: Vågar påstå att du har 100% medhåll härinne för din inställning till droger och kriminalitet. Det är dina svart/vita argument kring hanteringen av problemet folk vänder sig mot.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Clay.2: Nej, det är förstått att du inte har någon förståelse för knark överhuvudtaget, det är ju det folk här inne påpekar, men bra att du sa dem orden själv. Inte ofta man ser såna här solklara Spegel-Schack Matts. Peace.

Måste tillägga. För att erkänna att man inte har någon förståelse varför folk knarkar, då är det väl för i helvete lika bra att hålla käften om ämnet knark i ett diskussionsforum? kan ju bara bli fel.
Kommentera