1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2085336

Sv: Silly Season 2020-2021
TIK1928: Jag tror inte heller att vi får någon Elias Pettersson, men vi behöver väl inte sprida osanningar för det? Han har inte ordinarie kontrakt, han är fortfarande på sitt rookiekontrakt. Alltså samma typ av kontrakt som Boqvist sitter på. Så EP kan skickas ner till AHL om Vancouver skulle vilja det.

Anledningen att vi fått just AHL-spelare till HA är väl pga att dom inte spelat på länge? Och det är tveksamt om det ens blir någon säsong för dom? Det blir en win-win för både nordamerikanska klubbarna och europeiska klubbarna. Deras spelare får utvecklas hos oss och vi får deras spetskompetens. Alternativet är att AHL-spelarna tränar själva ett helt år, vilket inte brukar leda till så mycket utveckling.

NHL-säsongen slutade alldeles nyss och säsongen är planerad att dra igång igen första december. Så NHL-spelarna har fått sina sommarsemestrar flyttad till nu och dom brukar behöva den tiden för att vila ut och läka sina skador dom dragit på sig under säsongen. Det är pga det som jag tänker att Vancouver inte vill låna ut EP. Han behöver inte få någon extra speltid utan Vancouver vill bara ha honom fräsch och pigg till säsongen startar. Och detta gäller såklart alla andra klubbar och deras ordinarie NHL-spelare.

Så jag fattar inte alls varför Nubben sitter och drömmer om EP. Vad skulle Vancouver tjäna på en sån utlåning? Jag tror hela NHL-säsongen skulle behövas ställas in för att EP-utlåning skulle vara på tal.
Låst ämne