1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577963 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2088333

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2020-10-14
Amen vafan gubbs, en plattmatch mot Tingsryd som typ aldrig vunnit med mer än uddamålet mot och tremetersbladet på motorsågen åker fram direkt.

Boken och Lundeström har ju inte ens haft någon försäsong, klart som fan det ser lite ringrostigt ut.

Skärpan i avsluten lämnade en hel del att önska, uppspelen lite väl loja, centrarna drabbas av plötslig självförtroendenöd i cirkeln och vänsterflanken lämnades av någon outgrundlig anledning öppen i tid och otid.

Ta’t lite lugnt, matcherna mot TAIF har alltid sett ut såhär! Men vi kan väl vänta lite med feedbacken tills det spelats fler än 4 matcher?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2020-10-14
TIK-Lund: Till stor del sant, så klart. Vi bör kanske inte motorsåga sönder föreningen efter en plattmatch mot ett jobbigt Tingsryd borta.

Med det sagt...så, nä. Det var en ren pina att bevittna. Alldeles för dålig inställning överlag. Det syntes att spelarna tänkte att "det ordnar sig, snart sprutar någon in lite mål". Noll ödmjukhet. Och det är provocerande att bevittna.

Jämför med Löven. Precis som vi stora delar av laget kvar, uppgraderingar och NHL-lån. Dom har varit redo sen omgång 1, och ligger lååångt före övriga lag i serien. Tydlig spelidé, konsekvent och noggrant. Tror inte att dom kommer att glida in till match på samma sätt som Timrå gjorde i går ens om dom leder serien med 20 poäng.

Hoppas att det här blir en viktig örfil och läropeng. Det går inte att mysspela och lita på att den offensiva spetsen fixar 3 poäng. Won't do, inte ens mot lag som förväntas hamna på den undre delen av tabellen.

Förväntar mig omtag och en betydligt habilare insats i morgon. Passningsspelet måste upp minst 5 snäpp. Och spelarna måste vilja in i duellerna, och in i skiten framför mål. Sluta sarggnugga och nöta sönder isen i rundlarna. Är det igelkott framför deras mål - upp med pucken på back, in med två gubbar framför mål. Grisa in puckjävlarna och tvinga det andra laget att öppna upp.
Och: hitta tillbaka till dom snabba kontringarna från säsongen 17/18. Det är för snirkligt och omständligt nu, precis som ofta även förra säsongen (undantaget firma Madsen-Zeb).
Låst ämne

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2020-10-14
TIK-Lund: Det är väl bara tur att ingen är nöjd över hur det såg ut igår, nu är det mitt i brinnande säsong och varje poäng viktig. Är spelarna inte redo så ska man väl matchas därefter, nu är det ny dag och bara att blicka framåt.
Låst ämne