1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

531471 inlägg · 6212 ämnen

Inlägg #2092761

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2020-10-23
sargad: Lööken börjar se riktigt mysig ut. Månne är det här säsongen när han blommar ut helt och blir en mer komplett offensiv spelare? Man har ju liksom väntat på det. Gillar verkligen hans senaste matcher där han börjat gå lite mer på mål och tagit fler avslut.

Synd att inte Lundin lyckades vinkla sitt avslut på den där bakom-ryggen-passningen några cm åt höger också. Sjukt snyggt spelat.

Hoppas Harde fortsätter i den här stilen också. Vilken jävla chef han var.
+13
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2020-10-23
Bragd-Birger: Hardegård har haft en del skeptiker men efter gårdagen är det lätt att tänka sig att vi får se en del som byter sida. Det är bara att helt prestigelöst välkomna in dessa i värmen. Om 2020 varit ett normalt år så hade vi nog haft betydande svårigheter att behålla killen, precis som med flera andra ledande spelare. Då hade han förmodligen lirat i Luleå nu, det säger en del om vilken nivå han håller och den potential han har i sig.

Det som stör mig mest är det idoga tjatet om att han inte tar avslut i PP, men man behöver väl inte ha sett allt för många Timrå PP:n för att se att ambitionen sällan är det klassiska pass-pass-pass-slagga från blå. Han själv verkar inte vara så sugen på det heller, vilket gör att hans sävlighet i just det momentet får omotiverat stort utrymme i kritiken. En väldigt smart hockeyspelare, en aning eljest som person och framförallt i intervjusituationer. Verkar ha ett orubbligt självförtroende, vilket kan vara en jävligt god egenskap om man samtidigt har de andra redskapen.
+10
Låst ämne