1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

528156 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2092837

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2020-10-23
Bragd-Birger: Hardegård har haft en del skeptiker men efter gårdagen är det lätt att tänka sig att vi får se en del som byter sida. Det är bara att helt prestigelöst välkomna in dessa i värmen. Om 2020 varit ett normalt år så hade vi nog haft betydande svårigheter att behålla killen, precis som med flera andra ledande spelare. Då hade han förmodligen lirat i Luleå nu, det säger en del om vilken nivå han håller och den potential han har i sig.

Det som stör mig mest är det idoga tjatet om att han inte tar avslut i PP, men man behöver väl inte ha sett allt för många Timrå PP:n för att se att ambitionen sällan är det klassiska pass-pass-pass-slagga från blå. Han själv verkar inte vara så sugen på det heller, vilket gör att hans sävlighet i just det momentet får omotiverat stort utrymme i kritiken. En väldigt smart hockeyspelare, en aning eljest som person och framförallt i intervjusituationer. Verkar ha ett orubbligt självförtroende, vilket kan vara en jävligt god egenskap om man samtidigt har de andra redskapen.
+10
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2020-10-23
Knylan: Erkänner att jag vart skeptisk mot Hardewalled. Tyckt han vart ett lite osäkert kort. Varvar bra saker med rena idiotchansningar i spelet. MEN om han fortsätter i samma pondus som igår är jag den förste att buka och bocka för att jag hade fel.
Låst ämne