1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581649 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2095654

Sv: Apropå nånting...
Nu värvar Modo hem P Karlkvist, och han ses som en räddare i nöden. Men ingen ifrågasätter varför han totalt misslyckades i Finland, och fick sparken?
Jag tror man överskattar hans förmåga och stödjer sig på en fjolårssäsong som var en all time high för hans femma. Den säsongen gör han inte om igen ngnsin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Ja inte är han nån Dahlén den där Karlkvist. Om man säger så. Men visst, han kan säkert vara med och hjälpa Modo i kampen mot negativt kval
😂
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: deras sportchef har ju inga kontakter mer än i damhockeyn och där kan de ju inte värva ifrån. Gamla modospelare och sundlöf har han i mobilen den gode glader. Varför tar modo inte pengar från kassakistan istället för att tigga ihop 500 lax. Hejhej!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mhmhm så gött, intresset är svalt för lilla Timrå. Har ni tillräckligt med stöd att kunna dra in 500 papp på 2 dar? Är det där ifrågasättandet grundar sig från, att ni inte klarar det?

Tillväxtverket + anställa nytt = intressestöd vid värvning.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Modo som slår sig för bröstet om att dom har så mycket mer pengar än oss, varför behöver dom överhuvudtaget en swish-kampanj? Har dom bränt så mycket pengar på övriga truppen att det börjar sina eller vad sitter det i?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Han behöver inte göra en fjolårssäsong för att bidra till ett måltafatt och stukat MoDo. Han kommer inte vara någon frälsare, men han har ett bra skott och målsinne.
Kommentera