1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2095748

Sv: Apropå nånting...
Modoitn: Fast det var inte vi som gick ut och viftade med årsredovisningen i ansiktet på andra lags supportrar i våras och ondgjorde oss över att andra lag hade swishkampanjer. Det var ni det.

Det var också modosupportrar som var oerhört kritiska till att Dahlén kom tillbaka till Timrå efter ett år i Nordamerika. När karla kommer hem efter 8 matcher i Finland är det inte direkt samma gnäggande om att inte våga osv....

När det kommer till att kasta Sture i glashus så leder ni tabellen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Fler än undertecknad som anser att Övik har en alldeles för stor övertro på Karlkvist som någon slags messias. Hela laget måste ju stäppa upp för att Modo ska lyfta.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Fast vad har årsredovisningen med värvningen av Karla att göra? Vi har haft ett X antal av dessa kampanjer genom åren, liksom ni. Att NI har roligt åt detta kommer ni inte långt med, att värva en gubbe med kampanj är inte som att värva ett helt lag som ni försökte med.

Ja du får tro så, ofta står jag utanför när det grisas supportrar emellan. Men att ni har sån övertro på er moral och etik är ganska roligt att läsa, synd bara att Timrå inte har sådan stor arme att ni kan mäkta med att "vinna" argument genom medhåll.
Kommentera