1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581362 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2097693

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Blir lite delikata bekymmer nu, minst sagt. Lodin fortsätter att sprida puckar kring sig OCH producera på samma gång. Allt annat än ”stark på puck”, men ser spelet i en hastighet och har en sådan kreativitet att han egentligen bara passar in i det offensiva spelet. I egen zon vill jag helst inte se honom överhuvudtaget, och är det någon zon fjärdekedjan har sin huvudsakliga hemvist så är det ju rent traditionellt i den defensiva delen av banan.

Så: krångligt läge. Lodin måste fortsätta acklimatiseras in i att förbättra sin tajming, annars är risken att vi sitter i skiten den dag Boqvist lämnar. Utan Boqvist blir det mer tydligt var Lodin ska hålla till.

Det rimligaste förslaget jag kan komma på är att Madsen flyttas ner till fjärdelinan igen och att han och Boyce får stå för driften där, sen kanske Madsen får alternera mellan Liljewall-linan och fjärde beroende på zonstart. Jag litar inte på Lodin som en defensiv pjäs, vilket en placering i fjärdelinan ofta ställer krav på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Sen kan man väl känna att Reinharts sista matcher inte riktigt gör att han förtjänar att vara extraspelare. Men vem flyttar man på i så fall?
Reinhart lär nog aldrig bli en ersättare till Bokvist såsom Lodin kan...
intressant angenäm huvudvärk för Andersson/Karlsson...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
...så känns det som att vara på Ullared när man läser i Modos forum. Det är rena köp-porren därinne.
Glader måste ha misslyckats kapitalt när det enda supportrarna pratar om efter 10 omgångar är att få tillgång till nya spelare..?
Kommentera