1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2101409

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: intressant! Var sur på Olofsson efter att övergången läckte ut när kvalet närmade sig, och hans nonchalanta dräll i game7 gjorde inte underverk för mungiporna...men, satt faktiskt i helgen och såg om kvalmatcherna mot Karlskrona. Jävlar, vad bra han var där. Valpig så klart, men ett jävla driv. In och köra, 100% i varje byte. Och 105% när det gällde som mest i matcherna.

Tror att det här kan bli riktigt bra. Han hamnade i SHL ett år för tidigt, och övergången från dominerande junior till kompetent SHL-center kukade ur. Klubbytet (och kanske även klubbvalet) blev heller inget lyft. Press i nykomlings-TIK blev press i SAIK.
Ett omtag i ett välfungerande Timrå, i en lägre serie, kan vara precis det han behöver för att bygga upp sig själv igen.

Apropå kvalet mot KHK: vilken jävla sosse-coachning det var! Hade faktiskt glömt det, men helt fantastiskt att man bara rullade bytena. Ställning 0-1 och PP, "jaha Boyce & Berglund, det var er kedja på tur, ta första minuten". Lika vansinnig som man blev då, lika glad blev jag nu (när man vet att det funkade). Laget-före-jaget, draget till sin spets. Och kanske ligger nyckeln till avancemanget den säsongen just där.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2020-2021
Bragd-Birger: Apropå KHK-serien och att samtliga av Olofssons tre mål i den matchserien var GWG så var det inte inte ens något jag tänkte på där och då, utan såg nämnas i någon scoutingrapport inför att han sedermera gick i draften samma år. De brukar gilla såna där detaljer borta i Nordamerika.

Det otroliga är att det kunde ha varit han som avgjorde även den sjunde matchen, om inte Galló fått för sig att gå på det där backhandavslutet och passat istället. Olofsson var helt ren på bortre. Det känns som att Olofsson och Hartmann skulle kunna ha ett fruktbart samarbete i år.
Låst ämne