1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2103166

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: Lustigt ändå, såg lite av deras match mot Västervik och konstaterade att de blir ganska tjuriga så fort det blir lite motigt för dom. Att dom tex hamnar i underläge, eller inte gör mål på sina lägen. Då tappar dom fokus fullständigt.

Vi har också haft riktigt dåliga matcher, men lyckats ta tag i dom, vinna och göra bättre ifrån oss nästa match. Löven verkar inte kunna ta en knäpp på näsan på rätt sätt.

Letar dom anledningar till att dom förlorade utan att kunna se sig själva i spegeln? Måste vara domarens fel, Dåligt slipade skridskor, fel kurva på bladet etc. Då blir det nog lätt att man tappar fokus på sitt eget spel.

Undrar också vad dom säger efter dessa matcher. Är det bara tillbaka upp i sadeln igen, eller börjar man fundera över saker och ändra direkt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12: De verkar (föga förvånande) drabbas hårt av röran på målvaktspositionen, det är ju inget konstigt i sig. Men de har samtidigt inte haft någon vidare inledning av serien ändå, poängen till trots. Skönt för dem att trots allt ha 35 poäng, och helt sjukt att det tog 13 omgångar för oss att äta ikapp premiärförlusten med tanke på att vi bara tappat fyra poäng utöver nollpoängaren i premiären. Det återstår att se nu vilken reaktion vi får av rockaden i spelartruppen, förhoppningsvis märks det inte av så mycket och då har vi ett gyllene läge just nu att skapa oss lite luft nedåt i tabellen. Skulle även Löven tappa sina NHL/AHL-lån så får Kenttä ännu mer att fundera över.

Sjukt med Väsby också, deras resultat i helgen kastar lite annat ljus på vår match mot dem senast. Svåra att tas med, även om vi borde ha vunnit den matchen med större siffror. Tobias Lindberg hade problem att ens platsa på fyra kedjor som ytterforward ifjol, och nu är han Väsbys förstacenter. Skilda världar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12: Det gäller att ha rätt ledartyper i ett lag, har dom det? Det jag vet är att Nubben har tagit in såna killar! Känns tryggt!
Kommentera