1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581332 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2112649

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: Är du helt världsfrånvänd eller? Har du någon koll på typ all fotboll i hela världen? Varför skulle hockeyn vara förskonad från den typen av matchfixning? Hur lätt tror du det är att be en släkting/vän betta på en match med dessa summor utan att åka dit för det? Vakna för fan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
nectis: om det är så då är det rent för jävligt!! Hoppas verkligen att dom skyldiga åker fast..om det nu går. Jag tyckte att det var långsökt att nån liga skulle ligga bakom genom att hota nån spelare. Det jag sett av matchen backarnas agerande bl a. Är att det måste vara mer än en spelare som ligger bakom. Fullt medveten att nån kompis kan betta åt en. Men här måste det vara flera som är inblandade. Hur som helst så är det tråkigt för hockeyn och all sport.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
nectis: nej men om jag skulle vilja fixa en match så är det ju lättare i fotboll där du kanske bara behöver köpa en av endast elva spelare som är på planen. I hockey blir det ju svårare i o m att du har 12-13 forwards och 7-8 backar. Därför tror jag kanske hockeyn inte känns lika högintressant att ge sig på för matchfixare. Målvakten blir ju oftast utbytt om han läcker för mkt men om laget har en svag backup så är det ju såklart en nyckelfigur om du ska fixa en hockeymatch. OBS! jag är inte kriminell utan använder bara lite fantasi och logiskt tänkande här.
Kommentera