1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2112661

Sv: Apropå nånting...
Apropå ingenting så älskar jag att se hur Albin Carlson spelar hockey just nu, han har verkligen levererat på samtliga plan den här säsongen. Tycker inte att han riktigt har fått ut sin fulla potential innan, men nu ser man vilken verkligen vilken smart spelare det är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Carlson är en väldigt kompetent back och har nu fått 1,5 skadefria säsonger i kroppen, guld värt. En faktor som däremot inte går att fäkta bort är att han samtidigt får spela med Hardegård. Skulle Carlson gå sönder nu helt plötsligt och Hardegård får byta kompanjon så kan jag nästan ta gift på att vi efter ett tag skulle hylla även Hardes nya partner. Minns hur Ragnarsson växte allt mer under sista delen av förra säsongen, för att i år helt plötsligt få svårt med att ens platsa i matchtruppen. Vem spelade han med under sista delen av förra säsongen...? Just det.

Inte för att dissa Carlson på något sätt, även han kan lyfta sin omgivning. Tillsammans är han och Hardegård ett riktigt bra backpar, det bästa i ligan såhär långt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Verkligen. Skadefri känns som en nyckel där.

Det är fasen inte många som faller ur ramen i Timrå än så länge. Visst lite misstag här och där men på det stora hela. Ingen gubbe har ju sågats vid fotknölarna här inne än. Det brukar vara åtminstone 4-5 stycken som fått slevsläng vid den här tiden på säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Man bör kanske inte rusa i väg med teorierna angående Löven-Mora 4-8, men nog torde Timrå ha fördel av detta?
Kommentera