1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580958 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2113886

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2020-12-16
söder över: det där var fan det vackraste någon skrivit på länge, lika neutraliserande som en ispåse på pungen.

Jag kan sträcka mig till att jag är orättvis mot hardegård men Svensson kan jag inte släppa riktigt än. Sen har jag extremt svårt för att man sitter och garvar efter en förlust, oavsett om man vunnit 16 raka eller torskat 3. Och jag håller med dig, Hästen gör en bragdmatch. Vi skulle fått några fler utvisningar med oss men dom är på Dahlén precis så där mycket för att få honom ur balans (för det var han), dom köttar precis så där hårt i defensiven så att Lööke och Olofsson sprattlar på mage på isen (för det gjorde dom) och dom får drömutdelning på kontringarna (dom hade fan INGET förutom målen). Tror det är fler lag än hästen som kommer sitta och kolla reprisen av kvällens match faktiskt. Bollen är hos Freddan nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2020-12-16
Hockeyoraklet: Nu har du klagat på Svensson så många gånger att jag måste fråga, vilken back är det som du tycker är bättre och borde flyttas upp? Är det Carlsson, Lerebäck, Eckmyhl eller Ragnarsson? För det är så lätt att i frustration säga "bänka han!" utan att tänka efter. Men om du fortfarande inte kan släppa att Svensson får istid så måste det väl betyda att det är någon annan du vill se på hans plats?

Jag minns från timråpodden att Jimmys avancerade statistik visade att våra tre bästa backar var Hardegård, Westerlund och Svensson. Det är även dom som får mest speltid i laget. Jag tror inte vi kan göra bättre backpar än vi redan har. Och på något vis så har vi ändå lyckats släppa in minst mål i hela serien med dom. Så är det verkligen fel att Hardegård och Svensson spelar mest?

För mig känns det rätt ogrundat att döma ut Svensson eller Hardegård så fort dom gör misstag. Flera som ofta klagar på Hardegårds passningar, men enligt Jimmy hade han klart bästa passprocent i hela laget. 91-94%, ska man då verkligen fokusera på dom 6-9% av passningarna som går fel? Tänker att det blivit lite samma sak med Svensson och att han "inte hänger med" i defensiven.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2020-12-16
Hockeyoraklet: Ja, det var ju skit med förlust, men jag är kluven till hur man ska förhålla sig till den... Det var nog "bra" med lite smisk ändå.
Nu såg jag inte matchen men det verkar skapat en del irritation hos flera.
I grunden är det bra att ha ambition som Tichonov
Låst ämne

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2020-12-16
Hockeyoraklet: De hade Christian Engstrand, den rutinerade målvakten vars storspel sänkte Timrå.(han debuterade idag för Hästen) Kontringsspelet gav 3 MÅL på 12 skott! JJ fick för lite hjälp av backarna och.när vår offensiv inte fungerar så kan det bli såhär; Den stora frågan nu är om vi kan studsa tillbaka omgående borta mot Almtuna på fredag eller om vi får fira jul med två raka torskar.....
Låst ämne