1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577860 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2115227

Sv: Apropå nånting...
Drömspelare att få hem till nästa år OM vi skulle gå upp.
Anton Lander. Magnus Pääjärvi. Erik Gustafsson. Emil Pettersson. Jens Westin. Alla med utgående kontrakt.!
Oscar Sundh hade jag också gärna sett i Timrå dressen igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tikkare:

Erik Gustafsson har väl kontrakt till säsongen 21/22 i Luleå. Jag tror inte han spelar i Tirmå igen, hade ju möjlighet tidigare. Men verkade inte vara intresserad och ville spela i en toppklubb och tyckte han dissade timrå lite i intervjuer. Tror han stannar i Luleå tills han lägger av.

Lander tror jag ni kan räkna hem. Emil Pettersson tveksamt (ska vara om han blir kvar i SHL), tror han först och främst siktar på ett nytt äventyr utomlands och ett bra kontrakt, han har ju inte dragit in samma pengar som övriga.

Pääjärvi säkert aktuell om Lander kommer men kan ju hända att han vill till Malmö också. Vet inte vart han har den största delen av sin familj och hur det ser ut med sambo och sambos familj.

Men helt klart har ni ett par intressanta namn med koppling till klubben i bra ålder. Det svåra kan vara att få ekonomin att gå ihop och erbjuda de kontrakt de vill ha och förtjänar, så gäller att välja noga vilka man ska satsa på då man troligen inte kan landa alla.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: du glömde Sebbe Erixon, eller var det medvetet?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: En stor fråga är: kommer Freddan att fortsätta träna Timrå nästa säsong elller väljer han Modo som Harald Luckner hoppas på?
Freddan sa senast att han är oerhört stolt att vara en del av Timrå men samtidigt har han ett utgående kontrakt och familjen i Bjästa.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: Vi får hoppas att Malmö åker ut så det blir lättare för Pääjärvi att välja OM vi går upp, hehehe. Han bor ändå nere i Malmö och har familjen där nere, han har själv sagt att det är ett svårt val.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: Personligen tror jag att Oscar Sundh har gjort sin sista hockeymatch, för många allvarliga huvudskador, tror inte han riskerar att åka på en till och få livet förstört. Han mår väl piss nu veckor efter senaste incidenten om jag läst rätt.
Kommentera